آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

5 عدد تخم مرغ
1 لیوان + 2 قاشق سوپخوری شکر(لیوان دسته دار فرانسه)
1 استکان شیر(استکان کمرباریک ترک،100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا2.5قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1.5 لیوان آرد(مقدار آرد نسبت به بزرگی تخم مرغ ها میتواند متغیر باشد لطفا به مقدار لازم بریزید ، قوام کیک خیلی غلیظ یا خیلی شل نشود)

برای کرم:
نصف لیوان آب گرم
1/4لیوان پودرکاکائو
60گرم کره
300گرم شکلات شیری خرد شده
1/4لیوان پودرقند
2پاکت خامه صبحانه سرد(400میلی لیتر)

برای روی آن:
بیسکوییت نگرو و یا هر بیسکوییت کاکائویی دیگری

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را 5دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. شیر و روغن را اضافه کرده کمی هم بزنید. در آخر آرد، بکینگ پودر،وانیل و پودرکاکائو را در حالیکه الک میکنید به مواد اضافه کنید.به کمک همزن دستی خوب هم بزنید. کف ظرف پیرکس مربع سایز متوسط کاغذ روغنی بیندازید.نیاز به چرب کردن کناره ها نیست.مایه کیک را داخل ظرف ریخته داخل فر180درجه از قبل گرم شده بپزید.کیک پخته شده را کنار بذارید کاملا سرد شود.در این حین کرم را حاضر کنید.آب گرم و پودرکاکائو را مخلوط کرده صبر کنید به دمای اتاق برسد.کره و شکلات را به روش بنماری آب کنید و هم بزنید و باز هم صبر کنید به دمای اتاق برسد.پودرکاکائو و مواد شکلاتی را با هم پخلوط کنید وخوب هم بزنید و کنار بذارید.پودر قند و خامه صبحانه را تا وقتی سفت شود با همزن برقی هم بزنید مواد کاکائویی را به آرامی اضافه کنید و 2دقیقه با همزن برقی هم بزنید.کیک سرد شده را به 3 قسمت مساوی ببرید.پایین ترین قسمت را کنار بذارید.یک قسمت از کیک را روی سینی بزرگی قرار دهید و قسمتی از کرم را روی آن بمالید.قسمت دوم کیک را روی آن بذارید و دوباره کرم بمالید. پایین ترین قسمت کیک را هم در بالاترین قسمت بذارید.کرم باقیمانده را به تمام قسمتهای کیک بمالید.یک شب داخل یخچال نگه دارید.روز بعد بصورت مربعی برش دهید.خامه بیسکوییت های نگرو را جدا کنید و بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید و روی کیک بپاشید.در آخر در صورت دلخواه با کرم شانتی(کرم شانتی که با شیر هم زده شده و فرم گرفته یا میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)و بیسکوییت نگرو تزئین کرده سرو کنید.
نکته: هرچقدر درصد کاکائوی شکلاتها زیاد باشد کرم هم به همان اندازه غلیظ تر میشود
طرز تهیه کیک شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی