آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

کره مکعبی خردشده : ۱۵۵ گرم
شیر به دمای محیط رسیده : ¾ پیمانه
پودر کاکائو : ۴۵ گرم
آرد : ۲۷۵ گرم
نمک : ½ ق چ
بکینگ پودر : ۲ ق چ
جوش شیرین : ۱ ق چ
شکر : ۳۶۰ گرم
وانیل : ½ ق چ
خامه ترش : ¾ پیمانه ( نصف پيمانه ماست رو روي حرارت ميزاريم تا گرم بشه نجوشه فقط گرم بشه بهش نصف پيمانه خامه صبحانه اضافه ميكنيم در حد حرارت ديدن و اب شدن خامه روي حرارت گذاشته و بر ميداريم سپس امادست ميزاريم خنك بشه خامه ترش در ظرف در بسته در يخچال يك هفته تاريخ مصرف دارد)
‌‌تخم مرغ درشت به دمای محیط رسیده : ۳ عدد

طرز تهیه

پودر کاکائو رو با شیر کاملا مخلوط کنین و کنار بذارین. مواد خشک رو مخلوط و الک کنید و کره رو اضافه کنید و ۲ دقیقه با دور کند همزن بزنید. مثل خرده بیسکوییت بشه. خمیر نشه.
خامه ترش و وانیل و تخم مرغ ها رو با هم توی ظرف بریزید و با چنگال ۱۰ ثانیه مخلوط کنید.
مخلوط شیرو کاکائو رو به کره و مواد خشک اضافه کنید و دو دقیقه با دور کند بزنید و بعد مخلوط تخم مرغ رو تو سه مرحله اضافه کنید و هربار انقدر هم بزنید تا کامل مخلوط شه. و در آخر ۲ دقیقه با دور تند بزنید و قالب من تفلون بود من قالب رو با روغن جامد چرب و با پودركاكائو (به خاطر اينكه كيكم شكلاتي بود) پوشش دادم اضافات پودر كاكائو رو خالي ميكنيم و مايه كيك را داخلش ميريزيم و در فر ۱۷۰ درجه بذارید به مدت ٤٠ دقيقه (متناسب با دماي فرتون شايد زمان بيشتر يا كمتري لازم باشه)
بعد از در اوردن از قالب و خنك شدن روش گاناش ريختم (تركيب مساوي شكلات بن ماري شده و خامه صبحانه).

تزيينات كيك
مرواريد ها (به جز ريسه مرواريد مابقي مرواريد ها خوراكي هستند)
اون طلايي ها هم گل و انار و برگ خشك و شكلات هستن كه با رنگ پودري و حلال (با اسانس هم ميشه حل كنيد رنگ پودري رو) با قلمو رنگ كردم.
طرز تهیه کیک شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی