آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره مکعبی خردشده : ۱۵۵ گرم
شیر به دمای محیط رسیده : ¾ پیمانه
پودر کاکائو : ۴۵ گرم
آرد : ۲۷۵ گرم
نمک : ½ ق چ
بکینگ پودر : ۲ ق چ
جوش شیرین : ۱ ق چ
شکر : ۳۶۰ گرم
وانیل : ½ ق چ
خامه ترش : ¾ پیمانه ( نصف پيمانه ماست رو روي حرارت ميزاريم تا گرم بشه نجوشه فقط گرم بشه بهش نصف پيمانه خامه صبحانه اضافه ميكنيم در حد حرارت ديدن و اب شدن خامه روي حرارت گذاشته و بر ميداريم سپس امادست ميزاريم خنك بشه خامه ترش در ظرف در بسته در يخچال يك هفته تاريخ مصرف دارد)
تخم مرغ درشت به دمای محیط رسیده : ۳ عدد
طرز تهیه
پودر کاکائو رو با شیر کاملا مخلوط کنین و کنار بذارین. مواد خشک رو مخلوط و الک کنید و کره رو اضافه کنید و ۲ دقیقه با دور کند همزن بزنید. مثل خرده بیسکوییت بشه. خمیر نشه.
خامه ترش و وانیل و تخم مرغ ها رو با هم توی ظرف بریزید و با چنگال ۱۰ ثانیه مخلوط کنید.
مخلوط شیرو کاکائو رو به کره و مواد خشک اضافه کنید و دو دقیقه با دور کند بزنید و بعد مخلوط تخم مرغ رو تو سه مرحله اضافه کنید و هربار انقدر هم بزنید تا کامل مخلوط شه. و در آخر ۲ دقیقه با دور تند بزنید و قالب من تفلون بود من قالب رو با روغن جامد چرب و با پودركاكائو (به خاطر اينكه كيكم شكلاتي بود) پوشش دادم اضافات پودر كاكائو رو خالي ميكنيم و مايه كيك را داخلش ميريزيم و در فر ۱۷۰ درجه بذارید به مدت ٤٠ دقيقه (متناسب با دماي فرتون شايد زمان بيشتر يا كمتري لازم باشه)
بعد از در اوردن از قالب و خنك شدن روش گاناش ريختم (تركيب مساوي شكلات بن ماري شده و خامه صبحانه).
تزيينات كيك
مرواريد ها (به جز ريسه مرواريد مابقي مرواريد ها خوراكي هستند)
اون طلايي ها هم گل و انار و برگ خشك و شكلات هستن كه با رنگ پودري و حلال (با اسانس هم ميشه حل كنيد رنگ پودري رو) با قلمو رنگ كردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه