آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی کرم دومنته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 48نفر
شکلات تلخ 312 گرم
کره 1/2 پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده 85 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد کامل 2/3 پیمانه
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
کرم دومُنته به مقدار لازم
شکلات تلخ ( گاناش ) به مقدار لازم
مواد لازم کرم دومُنته
پنیر خامه ای نرم شده 85 گرم
کره 1/2 پیمانه
پودر قند 3 پیمانه
شیر 2 قاشق غذا خوری
عصاره نعنا 1/2 قاشق چای خوری
رنگ غذا (سبز ، چند قطره) به مقدار لازم
شیر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-در یک شیر جوش متوسط، ¾ پیمانه شکلات تلخ را روی حرارت کم ذوب کنید. کره و شکلات تختهای را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارات بردارید و کنار بگذارید.
2-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل بگذارید و روی آن را چرب کنید.
3-شکر را به مخلوط شکلات سرد شده اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. در آخر وانیل را اضافه کنید.
4-در یک کاسه کوچک، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5-باقی مانده شکلات تلخ را اضافه کنید و داخل ظرفی که فویل گذاشته اید، بریزید.
6-حدود ۳۰ دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. روی کیک کرمدومُنته و گاناش شکلات بمالید و دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.
7-برای گاناش شکلات به نصف پیمانه خامه فرم گرفته و ۳۱۲ گرم شکلات تلخ نیاز دارید. ابتدا، داخل شیرجوش خامه را بجوشانید. از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شود.
8-: طرز تهیه کرمدومُنته
9-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند، عصاره نعنا، شیر و رنگ غذای سبز را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، یک قاشق چایخوری شیر دیگر را اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه