آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۲ پیمانه
روغن مایع : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
نوتلا : ۳ قاشق غذا خوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید)
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین : ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر بزنید تا کرمی بشه بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم و بعد نوتلا و مجددا هم میزنیم .
مواد خشک رو هم همه رو با هم مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم و به مایه کیک اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم . مایه کیک مون رو در قالبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشی شده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه میزاریم.
برای سس شکلاتی
خامه : ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۲ ق غ
شیر : نصف پیمانه
شکر : نصف پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
طرزه تهیه
ابتدا شیر و پودر کاکائو و شکر رو روی حرارت گذاشته در حدی که شکر حل بشه. شکلات تخته ای رو روی بخار کتری به روش بن ماری آب کرده و خامه رو بهش اضافه میکنیم .سپس روغن رو اضافه کرده و بعد ترکیب شیر و شکر و پودر کاکائو رو به تدریج اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا کاملا یه دست و روان بشه.کیک که از فر در اومد داخل همون قالبش برش زده و روی کیک رو با یه سیخ چوبی بلند سوراخ سوراخ میکنیم .بعد سس شکلاتی رو به تدریج قاشق قاشق روی کیک داغ میدیم تا کاملا جذب کیک بشه .یه دفعه همه سس شکلاتی رو روی کیک ندین خیلی با حوصله این کار رو انجام بدین .بعد کیک رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا سس شکلاتی به خورد کیکتون بره .بعد از یک ساعت به آرامی و کاملا با احتیاط برش های کیکتون رو از قالب به ظرف سرو مورد نظرتون منتقل کنید .من از قالب کمربندی ۲۴ سانتی استفاده کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه