آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

سیب زمینی 450 گرم
پنیر فتا 60 گرم
آبلیمو 2 قاشق چای خوری
خردل 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
سرکه 2 قاشق سوپ خوری
جعفری (ریز خرد شده) 1 قاشق سوپ خوری
پیازچه (ریز خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
زیتون سیاه (نصف شده نصف فنجان) 80 گرم
لوبیا سبز خرد شده 450 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-در یک قابلمه روی سیب زمینی ها را با ۵ سانتی متر آب بپوشانید. به ازای هر لیتر آب ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

2-آب را جوش بیاورید سپس شعله را کم کنید تا آهسته غل بزند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که به راحتی بتوان چنگال را درون سیب زمینی ها فرو کرد بپزید.
3-زمانی که سیب زمینی ها می پزند، یک کاسه ی آب و یخ آماده کنید. سیب زمینی ها را داخل آب و یخ قرار دهید. سپس سیب زمینی ها را به شکل حلقه هایی به قطر ۱ سانتی متر برش دهید.

4-آبی را که سیب زمینی ها در آن پخته بودند به جوش بیاورید و لوبیا سبز را داخل آن بریزید. ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که سبز روشن و نرم و ترد شوند بپزید. یک کاسه ی آب و یخ دیگر درست کنید و لوبیا سبز ها را داخل آن بریزید.

5-سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، پیازچه و جعفری را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.

6-سرکه، روغن زیتون، خردل و لیموترش را با هم بزنید تا خامه ای شوند. پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا همه ی آن به سس آغشته شود.

۱۰-7 تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. دوباره هم بزنید. در صورت نیاز باز هم نمک و فلفل اضافه کنید و سپس سرو کنید.

سایر نکات

زیتون سیاه و سس سرکه و پنیر فتا به این سالاد سیب زمینی طعم زیادی می دهند. سس سرکه که از سرکه ی انگور و کمی آب لیمو درست شده واقعاً سیب زمینی ها را درخشان می کند.
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی