آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
5 عدد تخم مرغ
125 گرم شکر (از یک لیوان یک بند انگشت کمتر)
150 گرم آرد (1 لیوان + از نصف لیوان مقداری کمتر)
1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای کرم لایه های وسط:
500 میلی لیتر شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان نشاسته
1 قاشق غذاخوری پر پودرکاکائو (15 گرم)
130 گرم شکلات تلخ
200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
برای پوشاندن اطراف کیک:
200 گرم شکلات تلخ
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
اندازه لیوان مورد استفاده : 170 میلی لیتر
طرز تهیه
ابتدا برای کرم داخل کیک، داخل قابلمه ای شیر، نشاسته، پودرکاکائو و شکر ریخته تا زمانیکه غلیظ شود بپزید.
کرم پخته شده را از روی اجاق برداشته شکلات را اضافه کرده و تا زمانیکه شکلات آب شود با هم زن دستی هم بزنید.
روی آن را سلفون گرفته در دمای اتاق بذارید سرد شود.
داخل کرم سرد شده کره در دمای اتاق را اضافه کرده و با هم زن برقی هم زده آماده کنید.
برای سفت شدنش تا زمانیکه میخواهید استفاده کنید داخل یخچال بذارید.
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و حداقل 5 دقیقه با هم زن برقی تا زمانیکه حالت خامه سفید را بگیرد هم بزنید.
روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم بزنید. درآخر آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر را اضافه کرده برای آخرین بار هم بزنید و مایه کیک را داخل قالب کمربندی گرد 22 سانتی بریزید. داخل فر 175درجه به مدت 20 دقیقه با کنترل بپزید.
روی کیک اسفنجی خارج شده از فر را تا زمانیکه گرم هست با پارچه تمیزی بپوشانید تا زمان استفاده به این شکل نگه دارید.
در این حین خامه صبحانه را گرم کنید (نجوشانید!) داخل خامه گرم شده شکلات ها را اضافه کرده و تا زمانیکه شکلات داخل خامه کاملا حل شود هم بزنید.
سپس برای سرد شدن داخل یخچال قرار بدید.
کیک اسفنجی را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. از کرم که در یخچال نگه داشتید روی هر طبقه به مقدار زیاد بمالید. طبقه آخر را بذارید. مخلوط خامه_شکلات سرد شده را با همزن برقی تا زمانیکه پف کند هم بزنید. با این خامه اطراف کیک را بپوشانید. درصورت دلخواه روی کیک را با این خامه تزئین کنید. حتما یک شب داخل یخچال استراحت بدید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه