آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه باترکریم شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه باترکریم شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای 12 نفر

برای کیک:
1 و 3/4 پیمانه یا 220 گرم آرد
1 و 3/4 پیمانه یا 350 گرم شکر(میشه کمتر زد)
3/4 پیمانه یا 65 گرم پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه یا 240 میلی لیتر باترمیلک(دستور در پایین)
1/2 پیمانه یا 120 میلی لیتر روغن مایع
2 تخم مرغ بزرگ یا 3 تخم مرغ متوسط حتما حتما همدمای اتاق
1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
1 پیمانه یا 240 میلی لیتر نسکافه گرم که شکر نداره(یا آب گرم یا چای گرم)

برای باترکریم:
290 گرم کره نرم در دمای اتاق
3-4 پیمانه یا 360-480 گرم پودر قند
3/4 پیمانه یا 65 گرم پودر کاکائو
3-5 قاشق غذاخوری یا 45-75 میلیلیتر خامه صبحانه(تا به غلظت دلخواه برسه)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 الی 3/4 قاشق چایخوری نمک (اختیاری)
نکته: بهتره از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده استفاده کنید بجاش چون باترکریم برا ما ایرانیا شیرینه

طرز تهیه

فر رو دمای 180 درجه بزارین، دو قالب 23 سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل رو با سرعت بالای همزن بزنین تا مخلوط شن کاملا،به آرامی مواد خشک رو اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنین تا فقط مخلوط شن، زیاد نه، بعد نسکافه رو اضافه کنید.مایع خیلی شل خواهد بود.داخل قالبها بریزین و 23-27 دقیقه بپزین تا تستر تمیز دربیاد از وسط کیک ها.
برای باترکریم، با سر پدالی همزن،با سرعت بالا، کره رو حدود 2 دقیقه بزنین تا خامه ای شه بعد سرعت همزن رو کم بزارین و کم کم حدود 3ونیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو رو اضافه کنید، خوبه خوب هم بزنین،حدود 2 دقیقه، بعد سرعت همزن رو متوسط بزارین و وانیل و خامه رو اضافه کنید، بعد سرعت همزن رو زیاد کنین و 1 دقیقه بزنین. حالا اگه دوس دارین غلیظ تر شه و یعنی سفتتر شه، میتونین 1/2 پیمانه دیگه پودر قند اضافه کنید و بزنین. نمک هم خواستین بزنین.
نکته: این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا 4 روز میمونه، در یخچال هم تا 7 روز میمونه، و تا 3 ماه هم فریزر میشه گذاشت.

برای باترمیلک، داخل یک پیمانه، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و پنج دقیقه صبر کنین تا شیر ببره
طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه باترکریم شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی