آموزش طرز تهیه قرابیه سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
این قرابیه نرم است
مواد لازم:
250 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1/2 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
2 قاشق غذاخوری ماست
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
مواد داخل:
2 عدد سیب
2 قاشق غذاخوری شکر
دارچین (حدود 1 قاشق مرباخوری)
طرز تهیه
کره نرم شده در دمای اتاق و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. بقیه مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر مثل نرمی گوش ، نرم شود(خمیر که نرم باشد و به دست نچسبد)روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت بدید و در این فاصله مواد داخل قرابیه را آماده کنید.پوست 2 عدد سیب را بکنید و رنده کنید. سیب رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و شکر و دارچین را اضافه کنید و تا وقتی که آب سیب کشیده شود بپزید. بعد از اینکه مواد داخل سرد شد از خمیر تکه هایی بردارید و خمیر را باز کنید و از مواد داخل بذارید و هر شکلی که دوست دارید بدید(برای دیدن نحوه پیچیدن این قرابیه عکس را ورق بزنید)داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه تا وقتی که روی قرابیه کمی طلایی شود بپزید (حدود 15 الی 20 دقیقه ،به حرارت فر شما بستگی دارد)نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه