آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1/3 لیوان
کره 185 گرم
شیر 1 لیوان
نسکافه (پودر) 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری

مواد کرم موکا :

کره 200 گرم
آرد 5 قاشق غذا خوری
خامه‏ 1/2 لیوان
شیر 1/2 لیوان
پودر قند 2 لیوان
نسکافه (پودر) 4 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
توت فرنگی (برای تزیین) به مقدار لازم
شکلات (برای تزیین(تخته ای) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا فر را روشن کنید تا گاملا داغ شود(دمای ۱۸۰تا۲۰۰درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.

2-داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده و ۱دقیقه با همزن به خوبی بزنید و بعد تخم مرغهای بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب به ازای اضافه کردن هر تخم مرغ ۱دقیقه مخلوط را بزنید تا یکنواخت شود.

3-آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودر کاکائو و پودر نسکافه را با هم مخلوط کرده و ۲بار الک کنید تا یکنواخت شده و هوا بخورند.شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آن را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

4-مخلوط آرد را نیز کم کم روی مایه الک کنید (هر بار کمی آرد ریخته و مخلوط کنید و بعد کمی شیر اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید).

5-داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل آن بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بپزید.وقتی کیک کاملا پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.

6-طرز تهیه کرم موکا:

7-ابتدا آرد را ۲بار الک کنید و بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.خامه و پودر کاکائو را نیز به مواد افزوده و آنها را با همزن یکنواخت کنید.

8-مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

9-کره نرم شده در دمای اتاق را ۲ دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود.کرم را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

10-شکلات تخته ای را آب کرده و تعدادی توت فرنگی را به آن آغشته کنید.

11-بعد از خنک شدن کرم و کیک،کیک را به ۲قسمت تقسیم کرده و داخل و روی آن را با کرم موکا بپوشانید. .

12-و با شکلات تخته ای آب شده پوشش دهید و بعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید.

سایر نکات

1)در صورت تمایل به جای پودر نسکافه از پودر قهوه فوری استفاده کنید.
2)میتوانید بین کیک هم از کرم و هم از توت فرنگی استفاده کنید.
3)میتوانید کیک را به صورت چند لایه تهیه کرده و یک لایه در میان از خامه زده شده و کرم موکا استفاده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی