آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شارلوت با سس میوه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شارلوت با سس میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 پاکت کیک رولی توت فرنگی
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس:(من سس توت فرنگی درست کردم)
2 لیوان پوره توت فرنگی
2 لیوان آب
4 قاشق غذاخوری نشاسته
به دلخواه شکر

طرز تهیه

ابتدا محلبی را آماده کنید. شیر ، آرد ، شکر ، نشاسته را داخل قابلمه ای ریخته روی اجاق در حالی که هم میزنید بپزید. در آخر کره و وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.
سپس قالب کمربندی را داخل ظرف سرو صاف بذارید و قفل کنید. کیک های رولی را به ضخامت یک انگشت برش بزنید و کف ظرف بچینید سپس در کناره ها بچینید و محلبی آماده شده را با دقت روی کیک ها بریزید و کنار بذارید خنک شود. کانال غذای ترکیه،در این فاصله سس میوه ای را آماده کنید2 لیوان پوره توت فرنگی و 2 لیوان آب را داخل قابلمه ای ریخته روی اجاق بذارید. نشاسته و شکر را اضافه کنید و تا وقتی که حباب بزند بپزید. بعد از ولرم شدن سس را روی محلبی بریزید(من بین محلبی و سس توت و بلوبری ریختم)یک شب در یخچال نگه دارید سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک شارلوت با سس میوه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی