آموزش طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ (سفیده) 3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن 2/3 لیوان
شیر یا ماست با کمی گلاب 2/3 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد 2 لیوان
طرز تهیه
1-سفیده تخم مرغ رو خوووب میزنیم تا پف کنه و سفت بشه شکر رو کم کم میریزیم وانیل رو هم اضافه میکنیم .
2-بعد روغن مایع رو میریزیم کمی هم میزنیم شیر و گلاب رو هم اضافه میکنیم و درنهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم .
3-و درنهایت ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم باهم مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم
4-و طبقه وسط فر باحرارت ۱۸۰ درجه حداکثر یک ساعت میذاریم بپزه .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه