آموزش طرز تهیه کیک رویای توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ ، اگر بزرگ است 4 عدد
1 لیوان شکر (لیوان 200 میلی . 170 گرم)
1.5 لیوان آرد (165 گرم)
نصف استکان آب گرم (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 لیوان شیر
برای روی کیک:
1 پاکت ژله توت فرنگی
1 کاسه کوچک توت فرنگی
طرز تهیه
ابتدا کیک را آماده کنید. تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را تا وقتی که کف کند هم بزنید آب گرم را آرام آرام بریزید و با همزن برقی هم بزنید هر چقدر خوب هم بزنید به همان اندازه خوب پف میکند. سپس آرد الک شده و بکینگ پودر را بریزید و هم بزنید. داخل قالب کمر بندی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و داخل فر 170 درجه تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید (میتوانید با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) سپس از فر بیرون آورید و وقتی خنک شد از وسط نصف کنید یک قسمت را استفاده کنید و قسمت دیگر را داخل فریزر بذارید میتوانید بعدا برای کیک دیگر استفاده کنید. یک قسمت را که برداشتید مجدد داخل قالب کمر بندی بذارید و روی کیک را با 1 استکان شیر خیس کنید. پودر کرم شانتی را با یک لیوان شیر سرد هم بزنید تا فرم بگیرد(میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) و روی کیک بمالید. توت فرنگی شسته شده و خشک شده را از وسط نصف کنید و روی کرم شانتی بچینید. ژله توت فرنگی را طبق دستور روی پاکت با آب گرم درست کنید و وقتی ولرم شد روی توت فرنگی ها بریزید. 2 ساعت داخل یخچال بذارید سپس از قالب بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه