آموزش طرز تهیه کیک رد ولوت(قرمز) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 12 نفر
برای کیک:
1 پیمانه(236 میلی لیتر) شیر پرچرب
1 قاشق غذاخوری(14 میلی لیتر) سرکه
3/4 پیمانه(170 گرم) کره، آب شده
1ونیم پیمانه(300 گرم) شکر
4 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1و3/4 پیمانه(218 گرم) آرد
4 قاشق چایخوری(16 گرم) بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری(14 گرم) پودر کاکائو
رنگ قرمز مجاز خوراکی
–
برای کرم:
435 گرم پنیر ماسکارپونه، هم دمای اتاق و نرم
1 پیمانه(226 گرم) کره، نرم
4 پیمانه(500 گرم) پودر شکر
2 قاشق غذاخوری(30 میلی لیتر) خامه
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، 3 تا قالب 20 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و یا 2 تا قالب 23 سانتیمتری. بزارین کنار.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کنین و بزارین کنار.شیر و سرکه رو مخلوط کنین و 5-7 دقیقه صبر کنین، شکر و کره رو با همزن بزنین تا پوک شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هر سری خوب بزنین، وانیل رو هم اضافه کنین، مخلوط شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنین. مخلوط مواد خشک رو با الک به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. رنگ رو اضافه کنید.
مایع رو بین قالبها تقسیم کنین و 40-45 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از وسط کیک.بعد بزارین سرد شن، بعد روی سیم برگردونین تا کاملا سرد شن.
برای فراستینگ، پنیر و کره رو با دور تند همزن، 5-7 دقیقه بزنین و نیاز بود دیواره های کاسه رو با لیسک تمیز کنید، اونقدر بزنین تا سبک و پوک شه.خامه و وانیل رو اضافه کنید، بعد پودر قند رو پیمانه پیمانه اضافه کنین و هم بزنین بعد از هر سری.سپس 5 دقیقه فراستینگ رو هم بزنین تا سبک و پوک شه.
روی کیک هارو با چاقوی تیز اره ای ببرین تا صاف شن و این خرده هارو برای تزیین نگه دارید، بعد بین لایه ها کلی فراستینگ بدین.کیک رو بپوشونین و نیم ساعت بزارین یخچال بعد سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه