آموزش طرز تهیه توپک خرمایی چهار مغز مغز دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
خرما 500 گرم
بیسکویت پتی بور کاکائویی 1 بسته
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
کنجد 3 قاشق غذا خوری
گردو ،بادام،فندق،پسته آسیاب شده(از هر کدام) 2 قاشق غذا خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر گل محمدی 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
کره 20 گرم
مغز بادام،فندق،پسته،گردو(برای داخل توپک) به مقدار لازم
پودر گل محمدی ،پودر نارگیل و کنجد(برای تزئین) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-اول هسته خرما ها رو میگیریم و کره رو توی ماهیتابه آب میکنیم و خرما رو بهش اضافه خرما رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا نرم و له بشه
2-بیسکوییت رو پودر میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و خرما رو از روی حرارت بر میداریم وقتی بیسکوییت و خرما حسابی مخلوط شد پودر نارگیل و کنجد و مغز آسیاب شده گردو و بادام و پسته و فندق هم به مخلوط اضافه میکنیم و با پشت قاشق این مواد و با هم مخلوط میکنیم.
3-بعد پودر گل محمدی و دارچین و زیره و پودر هل رو هم به مواد اضافه میکنیم و دستکش دستمون میکنیم و مواد و با دست مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد از مواد توپ های کوچیک درست میکنیم و وسط مواد رو گردو ،پسته،فندق یا بادام به دلخواه میگذاریم و بعد توپ ها رو توی پودر گل محمدی یا کنجد یا پودر نارگیل یا ترافل و هر چیز دیگه ای که دوست داریم میغلطونیم .
سایر نکات
عزیزان ادویه های عطری برای داخل توپک اختیاری هستن و میتونین حذفش کنین هر کدوم که به ذاعقه اتون نیست
این توپک با وجود این مغزی جات و ادویه های عطری طعم و عطر خیلی خوشمزه ای داره حتما امتحان کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه