آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه توپک خرمایی چهار مغز مغز دار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه توپک خرمایی چهار مغز مغز دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 20 نفر

خرما 500 گرم
بیسکویت پتی بور کاکائویی 1 بسته
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
کنجد 3 قاشق غذا خوری
گردو ،بادام،فندق،پسته آسیاب شده(از هر کدام) 2 قاشق غذا خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر گل محمدی ‏ 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
کره 20 گرم
مغز بادام،فندق،پسته،گردو(برای داخل توپک) به مقدار لازم
پودر گل محمدی ‏ ،پودر نارگیل و کنجد(برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-اول هسته خرما ها رو میگیریم و کره رو توی ماهیتابه آب میکنیم و خرما رو بهش اضافه خرما رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا نرم و له بشه

2-بیسکوییت رو پودر میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و خرما رو از روی حرارت بر میداریم وقتی بیسکوییت و خرما حسابی مخلوط شد پودر نارگیل و کنجد و مغز آسیاب شده گردو و بادام و پسته و فندق هم به مخلوط اضافه میکنیم و با پشت قاشق این مواد و با هم مخلوط میکنیم.

3-بعد پودر گل محمدی و دارچین و زیره و پودر هل رو هم به مواد اضافه میکنیم و دستکش دستمون میکنیم و مواد و با دست مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد از مواد توپ های کوچیک درست میکنیم و وسط مواد رو گردو ،پسته،فندق یا بادام به دلخواه میگذاریم و بعد توپ ها رو توی پودر گل محمدی یا کنجد یا پودر نارگیل یا ترافل و هر چیز دیگه ای که دوست داریم میغلطونیم .

سایر نکات

عزیزان ادویه های عطری برای داخل توپک اختیاری هستن و میتونین حذفش کنین هر کدوم که به ذاعقه اتون نیست
این توپک با وجود این مغزی جات و ادویه های عطری طعم و عطر خیلی خوشمزه ای داره حتما امتحان کنین
طرز تهیه توپک خرمایی چهار مغز مغز دار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی