آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ده سانتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ده سانتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 3 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
جوش شیریند 1 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا آرد و بکین پودر و جوش شیرین رو باهم سه بار الک کرده و کاملا مخلوط میکنیم .

2-تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود ۶دقیقه با دور تند هم زن بزنید تا خووووب پف کند و کشدار بشه ،درحال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید…وروغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید .

3-حالا هم زن رو خاموش کنید مخلوط آرد رو در سه مرحله اضافه کنید ،پرهای هم زن رو بگیرید دستتون هر مرحله آرد رو با پرها در حدی که دیگه آرد توی هوا پخش نشه هم بزنید نمی خوایم کاملا مخلوط شه …

4-آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست حالا با هم زن روشن تا ده بشمارید و هم بزنید ..

5-قالب رو چرب کرده و بعد از چرب کردم کاملا آرد پاشی کنید و آرد اضافه را خارج کنید مواد را داخل قالب میان تهی ریخته و داخل فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵درجه گرم کردید به مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه بزارید .

سایر نکات

یک نکته در مورد جوش شیرین وجود داره اینه که اگر هر روز و بمقدار زیاد استفاده بشه مضره ولی ما داخل این کیک حدود یک قاشق چایخوری استفاده میکنیم و اگر یک برش رو حساب کنیم برای یک نفر اونقدر زیاد نیست ،ولی اگر داخل نان مصرفی هر روز بمقدار زیاد ریخته بشه اون مضره ،اگر تمایل به استفاده نداشتید میتونید مقدار بکین پودر رو دوبرابر کنید.
اگر خواستید کاکائویی درست کنید به مقدار هر قاشق پودر کاکائو آرد رو کمتر بریزید.
قالب حتما حتما میان تهی باشه.
طرز تهیه کیک ده سانتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی