آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1.5 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم یا 5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
برای خیس کردن کیک:
2 لیوان شیر (اگه خیلی خیس دوست ندارید میتونید کمتر بریزید )

برای روی کیک:
2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1.5 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری شکلات قابل مالیدن (مثل شکلات صبحانه)

برای گاناش:
2 پاکت شکلات شیری_تلخ (160 گرم)
200 میلی خامه مایع (یا خامه صبحانه)

طرز تهیه

برای کیک تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه تا وقتی که کاملا سفید شود با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، وانیل ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل ظرف پیرکس مستطیل چرب شده (قالب دیگه هم میشه) بریزید و در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
پودر کرم شانتی را با شیر سرد خوب هم بزنید تا فرم بگیرد (میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) شکلات(قابل مالیدن مثل شکلات صبحانه) را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و در یخچال بذارید.
سپس گاناش را آماده کنید. خامه را روی اجاق بذارید و گرم کنید اما نجوشد. سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود.
کیک سرد شده را با چنگال از چند جا سوراخ کنید شیر را روی تمام قسمتهای کیک بریزید و کرم شانتی سرد شده را روی کیک بریزید و صاف کنید. در آخر گاناش را روی کرم بریزید و 1 شب در یخچال نگه دارید و روز بعد سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی