آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی پرتقالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس شکلاتی پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 80 گرم)
حدود 1.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری(‌5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
رنده پوست 1 عدد پرتقال
برای خیس کردن کیک:
آب 2 عدد پرتقال
برای گاناش:
200 میلی خامه مایع(اگر ندارید خامه صبحانه استفاده کنید)
80 گرم شکلات شیری و یا تلخ

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را تا وقتی که سفید شود خوب هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و پودر کاکائو را به مواد تخم مرغی الک کنید و هم بزنید. در آخر رنده پوست 1 عدد پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب پیرکس که کف ظرف کاغذ روغنی انداختید و کناره ها را چرب کردید و یا داخل قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید و کناره ها را چرب کردید(یا هر قالب دیگر) بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 35_30 دقیقه بپزید. برای گاناش خامه را تا نقطه جوش گرم کنید(دقت کنید نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و 80 گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. گاناش را داخل یخچال بذارید تا غلیظ شود.(2_1 ساعت کافی است) میتوانید اول گاناش را آماده کنید بعد کیک را بپزید تا گاناش به قوام مورد نظر برسد. بعد از بیرون آوردن کیک از فر صبر کنید ولرم شود. سپس آب 2 عدد پرتقال را روی کیک بریزید و 15_10 دقیقه صبر کنید. سپس گاناش رار وی کیک بریزید و هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید من با پرتقال خشک و پودر پسته تزیین کردم. نوش جان
.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی پرتقالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی