آموزش طرز تهیه .کیک خیس شکلاتی با بافتی نرم و مغزمحلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ لیوان
شیر : ۱ لیوان سرخالی(یک بند انگشت کمتر از ۱لیوان باشه)
روغن مایع : ۱۰ ق غ
آرد : ۲ لیوان
وانیل : ۱ ق چ
بیکینگ پودر : ۱ ق م
پودر کاکائو : ۳ ق غ
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر راحدود ۸ دقیقه هم بزنید تاسفیدوکشدارشه،اواسط کاروانیل رواضافه کنید.بترتیب روغن مایع وشیررواضافه وخوب مخلوط کنید.آرد+پودرکاکائو+بیکینگ پودر را۳بارالک کرده ودردومرحله به مواداضافه،ابتدابالیسک مخلوطوبعدبادورکندهمزن درحد یکدست شدن بزنید.داخل قالب ۲۰×۳۰ که با کره چرب شده بریزید و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید. از قالب که جدا کردید قسمت برجسته کیک روباچاقوجداکنید و دوباره داخل قالب برگردونید .با وسیله ای که تو کلیپ مشخصه قسمتهایی از کیک رو سوراخ کنید.
برای خیس کردن کیک :
۱ لیوان شیرراروی حرارت گرم کنید و ۴۰ گرم شکلات تخته ای خردشده اضافه وخوب مخلوط کنید و تمام سطح کیک را با این مایه خیس کنید(طبق کلیپ).
مواد لازم برای محلبی :
شیر : ۴ لیوان
شکر : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سفید : ۲ ق غ
نشاسته ذرت : ۲ق غ
وانیل : ۱ ق چ
کره : ۵۰ گرم
شکلات چیپسی سفید : ۴۰ گرم
طرز تهیه
تمام مواد غیر از شکلات رو باهم مخلوط روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت برسه درآخر شکلات رو افزوده ومخلوط کنید واین مخلوط را روی سطح کیک ریخته وصاف کنید.تودمای محیط بزارید تا خنک شه دراین فاصله گاناش رو آماده کنید.
مواد لازم برای گاناش :
۲۰۰گرم خامه صبحانه را داخل قابلمه کوچکی ریخته روی حرارت بزارید تا از اطراف شروع به حباب زدن کنه مواظب باشید نجوشه .حرارت رو خاموش و۸۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اضافه وخوب مخلوط کنید.وروی محلبی بریزید وداخل یخچال بزارید یک شب بمونه وبعد برش زده وتزیین ونوش جان کنید.
نکته؛تو قالب کوچکترم میتونید درست کنید اونوقت ارتفاع کیکتون بیشتر میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه