آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس با سس فراوان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس با سس فراوان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
آرد به مقدار کافی (حدود 1.5 لیوان)

برای سس:
2 لیوان شیر
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
اندازه لیوان استفاده شده 200 میلی است

طرز تهیه

ابتدا باید همه مواد به دمای محیط رسیده باشد. تخم مرغ و شکر را حدود 5 دقیقه هم بزنید. مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، وانیل و آرد را در حالیکه الک میکنید به مواد اضافه کنید و هم بزنید (مقدار آرد نسبت به بزرگی تخم مرغ و نوع آرد میتواند تغییر کند. به همین دلیل بعد از اضافه کردن 1.5 لیوان آرد اگر نیاز بود آرد را به شکل کنترل شده اضافه کنید) داخل ظرف پیرکس مربع شکل چرب شده (یا قالب دیگر) به طور یکنواخت بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید(بیست دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس وقتی حس کردید کیک پخته با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) نزدیک به بیرون آوردن کیک از فر سس را آماده کنید. تمام مواد سس را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و وقتی که جوشید از روی اجاق بردارید. وقتی کیک را از فر بیرون آورید و کمی از حرارت افتاد برش بزنید و سس گرم را روی تمام قسمتهای کیک بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید حداقل 4_5 ساعت و در صورت امکان 1 شب در یخچال نگه دارید و سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک خیس با سس فراوان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی