آموزش طرز تهیه ترشی مخلوط لبو وانار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
لبو پخته شده و برش خورده 500 گرم
دانه انار 1 کیلوگرم
سرکه انگور 1 لیوان
پودر گلپر 1 قاشق غذا خوری
پودر گشنیز 2 قاشق غذا خوری
سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-انار را دانه کرده وبه اندازه ۱/۲قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید . دانه های انار ونمک را به مدت ۵تا ۶ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شود .
2-لبو را شسته وبا پوست بپزید .بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را به دلخواه برش بزنید یا رنده کنید .
3-دانه انار ولبو برش زده را داخل ظرف مورد نظر ریخته ،سرکه انگور هم پنج دقیقه روی حرارت،و بذاریدسرد بشه ، ،ادویه ها به ترتیب اضافه کنید،سپس سرکه ودر ظرف در بسته در یخچال بگذارید .این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه