آموزش طرز تهیه کیک خرمایی و دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………….. 4 عدد
شکر …………………… 1 لیوان
خرما ………………….. 20 عدد
شیر …………………… 1 لیوان
روغن مایع …………… 1 لیوان
بیکینگ پودر ………… 1 قاشق چای خوری
وانیل ………………… 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین ……….. 1 قاشق چای خوری
مغز گردو ……………. 1 لیوان(خرد شده)
آرد ……………………. دو و نیم لیوان
مواد لازم روی کیک:
خرما …………………. 5 عدد
مغز گردو ……………. 1 فنجان(خرد شده)
طرز تهیه
تخم_مرغ ها را در ظرف مناسبی می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم. به وسیله ی همزن برقی مخلوط تخم مرغ و شکر را آن قدر می زنیم تا قوام کرم مانند پیدا کند. شیر و روغن مایع را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. آرد را الک کرده و با بیکینگ پودر و وانیل به مخلوط قبلی اضافه می کنیم سپس پودر دارچین را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. خرما ها را شسته و خشک می کنیم و هسته ی آن ها را جدا می کنیم. خرماهای بی هسته را به اندازه ی دلخواه خرد می کنیم و به همراه مغز گردو ی خرد شده به خمیر کیک اضافه می کنیم و به وسیله ی یک لیسک همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. خمیر کیک را درون قالب کیک صبحانه که داخل آن را چرب و آردپاشی کرده ایم، می ریزیم و قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود. کیک را از قالب خارج می کنیم و روی آن را با تکه های خرد شده ی خرما و مغز گردو، تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه