آموزش طرز تهیه کیک تورته زاخا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
کره 150 گرم
شکلات تلخ خرد شده50 1 گرم
پودر شکر 125 گرم
شکر دانه ریز(برای زدن با سفید) 125 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
مارمالاد زردآلو 200 گرم
نمک 1 پنس
مواد اولیه رویه :
شکلات تلخ 85 درصد 200 گرم
آب 160 میلی لیتر
شکر 250 گرم
طرز تهیه
1-زرده و سفیده ها را از هم جدا می کنیم و اجازه می دهیم به دمای محیط برسد .شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده کنارمیگذاریم
2-کره را کمی با همزن میزنیم سپس پودرشکر را افزوده و با همزن میزنیم تا حجیم و رنگ آن روشن شود
3-زرده ها را یکی یکی افزوده و هر کدام را در حد ۱ دقیقه میزنیم وانیل را همزمان با زرده ها میریزیم
4-سرعت همزن را کند کرده شکلات آب شده را حین زدن به آرامی اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا مخلوط شوند
5-سفیده ها را در ظرفی جداگانه با یک پینچ نمک میزنیم تا کف کند بعد از گذشت ۳ دقیقه سرعت همزن رابیشتر کرده و قاشق قاشق شکر دانه ریز را افزوده و آنقدر میزنیم تا به مرحله استیف پیک برسد مرحله ای که سفیده ها روی پره های همزن به حالت قله ایستاده هستند و با برگرداندن خم نمیشوند.
6-بعد از این مرحله آرد رو در سه مرحله روی زرده ها الک میکنیم و به آرامی به صورت دورانی در یک جهت با لیسک مخلوط میکنیم(فولد کردن).
7-سفیده ها را در چند مرحله اضافه کرده و مجددا فولد میکنیم تا با مواد ترکیب شوند (مخلوط کردن غیراصولی و بیش اندازه باعث خوابیدن پف سفیده ها می شود).
8-مواد را به آرامی در قالب ۲۳ سانتی که از قبل چرب و آردپاشی کرده و کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت قرار میدهیم.
9-بعد از خنک شدن کیک را به دو قسمت برش میدهیم و نیمی از مارمالاد زردآلو را وسط کیک و نیمی را رو و دورتادور آن میریزیم و کاملا با مارمالاد کاور میکنیم کنارمیگذاریم تا کمی خشک شود.
10-در این فاصله سس شکلاتی رو آماده میکنیم آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد و ذرات شکر حل بشه ۵ دقیقه بعد از حل شدن شکر در آب ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و تکه های شکلات رو درون اون ریخته و مرتب هم میزنیم تا شکلات کاملا آب شود.
11-سس شکلاتی رو بعد از اینکه از داغی افتاد به آرامی روی کیک ریخته و رو و اطراف کیک را با آن کاملا می پوشانیم.کیک را به مدت ۱ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن با کمی خامه فرم گرفته سرو میکنیم نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه