آموزش طرز تهیه کیک توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
توت فرنگی به مقدار لازم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2.5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه
2-بهش ماست و روغن را اضافه می کنیم و در حد یکدست شدن هم میزنیم
3-آرد و بکینگ پودررا با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق به آرامی مخلوط میکنیم(به صورت ۸انگلیسی)
4-کف قالب مورد نظر را چرب کرده.مواد را داخل قالب میریزیم
5-توت فرنگی ها را شسته کاملا خشک کنید و برش زده روی مواد به آرامی می چینیم.توجه داشته باشید که خیلی نازک برش نزنید چون داخل مواد فرو میره و کیک خمیر میشه.
6-در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم
7-وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن را با پودر قند تزیین می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه