آموزش طرز تهیه کیک ترافل پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم پایه
4 لیوان کیک کاکایوئی که در خانه دارید یا 2 عدد کیک لوف کاکائویی آماده
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری شیر
200 گرم شکلات تلخ آب شده
برای کرم:
200میلی خامه صبحانه
300گرم شکلات سفید
3 قاشق غذا خوری پسته پودر شده
به دلخواه رنگ خوراکی برای رنگی کردن
طرز تهیه
200 میلی خامه را داخل قابلمه ای بریزید و گرم کنید توجه کنید خامه نباید بجوشد خامه ای که خوب گرم شده است از روی اجاق بردارید و 300 گرم شکلات سفید رنده شده را اضافه کنید زمانیکه شکلات آب شد پودر پسته اضافه کنید و زمانیکه در دمای اتاق ولرم شد 4_5 ساعت داخل یخچال بذارید. برای پایه ، کیک را خوب خرد کنید 200 گرم شکلات آب شده ، پودر کاکائو ، 3 قاشق غذا خوری شیر اضافه کنید و هم بزنید و خمیر ترافل نرمی به دست آورید داخل قالب کمربندی به طور صاف و یکنواخت پهن کنید کرم حاضر شده که در یخچال گذاشتید را روی خمیر ترافل بریزید به این شکل 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدید. سپس برش زده سرو کنید اگر زمان کافی ندارید میتوانید 20_25 دقیقه داخل فریزر بذارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه