آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نصف استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 35 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 عدد زرده تخم مرغ
3.5 لیوان شیر
1 قوطی پنیر لبنه (200 میلی)
200 گرم حلوا ارده
2 پاکت بیسکوییت پتی بور (بیسکوییت ها را با شیر خیلی کم خیس کنید)
برای سس شکلاتی:
100 گرم خامه را گرم کنید و اجاق را خاموش کنید 80 گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید شکلات آب شود.
طرز تهیه
بجز وانیل ، پنیر لبنه و حلوا بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت از روی اجاق بردارید و بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را کف قالب بچینید و با شیر خیس کنید سپس کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و مجدد بیسکوییت بچینید و کرم بریزید. تا تمام شدن مواد اینکار را ادامه بدید. در آخر سس شکلاتی بریزید و صاف کنید و 3_2 ساعت داخل یخچال بذارید. سپس برش زده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه