آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بیسکوییت انجیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت انجیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

10 عدد انجیر خشک
1 لیتر شیر
1 استکان آرد(استکان کمر باریک ترک حدود 50 گرم)
1 استکان شکر(70 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
5 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم(مثل ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگر)

طرز تهیه

سر انجیر ها را ببرید و داخل کاسه ای بریزید. یک لیوان آب داغ روی انجیر ها بریزید و 10 دقیقه صبر کنید. شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید . انجیر نرم شده در آب را آبکش کنید و در غذاساز خرد کنید و به مخلوط شیر داخل قابلمه اضافه کنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود بپزید(مدام هم بزنید) وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید و 1 پاکت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. کف قالب مناسبی بیسکوییت بچینید و مخلوط انجیری گرم را روی بیسکوییت ها بریزید و پخش کنید. روی مواد دوباره بیسکوییت بچینید و دوباره مخلوط انجیری را بریزید به این شکل تا وقتی که بیسکوییت و مخلوط انجیری تمام شود ادامه بدید. چون مخلوط انجیری گرم ریخته میشود بیسکوییت ها راحت نرم میشود و نیازی به خیس کردن بیسکوییت با شیر نیست. لایه آخر مخلوط انجیری بریزید و صاف کنید. 5_4 ساعت داخل یخچال بذارید. برای برش و سرو آماده است واقعا طعم عالی دارد از شما میخوام امتحان کنید از الان میگم دستتون درد نکنه نوش جان
طرز تهیه کیک بیسکوییت انجیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی