آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بستنی اورئو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بستنی اورئو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از خوشمزه‌ترین بیسکوییت‌های دنیا در کنار بستنی وانیلی! معرکه خواهد شد. با طرز تهیه کیک بستنی ارئو با ما همراه باشید.

مواد لازم

۴ فنجان بیسکوییت اورئو (خرد شده)
۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۲ لیتر بستنی وانیلی نرم و لطیف
۵۰۰ گرم خامه قنادی
۴ عدد بیسکوییت اورئو
۱ قاشق چای‌خوری عصاره بادام
نصف فنجان سس شکلات سوربن

طرز تهیه

داخل یک کاسه بزرگ بیسکوییت‌ها را خرد کرده و سپس با کره ترکیب کنید.

حالا مخلوط کره و بیسکوییت را ته یک ظرف بریزید و به وسیله پشت یک قاشق خوب فشرده کنید تا بافت آن منسجم شود. می‌توانید برای این کار از کف یک لیوان استفاده کنید.

بعد از آنکه بافت بیسکوییت‌ها منسجم شد، آنها را روی یک ظرف دیگر برگردانید.

داخل یک مخلوط‌کن، بستنی و حدود سه‌چهارم خامه قنادی را با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی وانیلی

سه عدد از بیسکوییت‌ها را داخل مخلوط‌کن ریخته و تا جایی که می‌توانید میکس کنید. حالا مخلوط بستنی را به بیسکوییت اضافه کنید. عصاره بادام را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب نسبتا یکدستی ایجاد شود.

یک لایه سس شکلات روی مخلوط بیسکوییتی بریزید. حالا بستنی را داخل همان قالبی که بیسکوییت‌ها را در آن فشرده کردید، ریخته و پس از آنکه فورم ظرف را گرفتند، در سینی دیگری برگردانید.

بستنی را روی لایه بیسکوییتی قرار دهید. دسر شما تقریبا آماده است. کافی است با خامه روی دسر را تزیین کنید. بیسکوییت باقی‌مانده را هم به عنوان تزیین روی دسر قرار دهید. دسر را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک بستنی اورئو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی