آموزش طرز تهیه کیک برگردان سیب کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک:
1ونیم پیمانه آرد همه کاره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1/2 پیمانه کره بی نمک، نرم شده
2/3 پیمانه شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 پیمانه شیر
–
برای روش:
1/4 پیمانه کره بی نمک
1/2 پیمانه شکر قهوهای روشن
1/2 قاشق چایخوری دارچین
2 سیب بزرگ(مثل شکل پوستشو بکنین و نازک اسلایس کنین)
طرز تهیه
برای روش، کره و شکر قهوهای روشن رو داخل قابلمه سس بریزین و بزارین روی شعله متوسط، اونقدر هم بزنین تا شروع کنه به جوشیدن، از روی شعله بردارین و دارچین رو اضافه کنین.قالب 22 یا 23 سانتیمتری رو روغن بمالین، یا اسپری روغن نچسب بزنین و این مخلوط رو توش بریزین و یکنواخت بمالین و اسلایس های سیب رو روش بچینین.
برای کیک، در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین رو مخلوط کنین و باهم الک کنین و بزارین کنار.در کاسه دیگه ای، کره و شکر رو خوب بزنین تا نرم شه، یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و بعد از هر اضافه کردن خوب بزنین، وانیل رو اضافه کنین و بزنین تا کاملا مخلوط شه، یک در میان، مواد خشک و شیر رو آرام آرام اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین. اینو روی سیبها بریزین و 35-40 دقیقه در فر قبلا گرم شده 180 درجه بپزین.در آخر یک خلال دندان چوبی وسط کیک کنین و باید تمیز دربیاد.از فر دربیارین و 10 دقیقه استراحت بدین بعد از قالب دربیارین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه