آموزش طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ و کره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد (200گرم) 1.5 پیمانه
شیر (450 میلی لیتر) 1/4 پیمانه
شکر (200 گرم)د 1 پیمانه
بیکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
پودر کاکائو (75گرم) 2/3 پیمانه
روغن مایع (32گرم) 3 قاشق غذا خوری
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید
2-آرد + شکر + پودر کاکائو + بکینگ پودر با هم مخلوط کنید
3-در ظرف دیگری روغن +شیر + وانیل را با همزن دستی یا برقی کمی هم بزنید
4-سپس مواد مرطوب را را به مواد خشک اضافه کنید
5-به آرامی مخلوط میکنیم تا زمانی که مایع یک دستی داشته باشم نکته:تا زمانی هم میزنیم که ترکیبی مثل سایر کیک ها داشته باشیم هم زدن زیاد در این مرحله باعث سنگین شدن و خمیری شدن کیک ما خواهد شد
6-یک قالب۲۲ سانتی را چرب و آرد پاشی کرده ومایع کیک را خل قالب میریزیم
7-به مدت۴۰ دقیقه یا تا زمانی که تست خلال دندان تمیز باشد در فر قرار می دهیم
8-بعداز پخت و خنک شدن نسبی از قالب خارج کرده و بعداز این که کیک کاملا سرد شد روی کیک پودر قند الک میکنیم
سایر نکات
1. همانطور که در مواد اولیه هم ذکر شده میتوانید از شیر غیر لبنی هم استفاده کنید مثل شیر سویا /نارگیل / بادام و…… .یا حتی نیمی از شیر و نیمی هم آب میتونید جایگیزین کنید ولی من شخصا پیشنهاد میکنم مثل رسپی عمل کنید 2. میتوانید بجای شکر از شکر های رژیمی و استویا و…. استفاده کنید 3. سایز قالب ذکر شده برای این دستور کاملا مناسب هست و سایز بزرگتر جایگزین نکنید 4. از هر روغن مایعی میتونید استفاده کنید کانولا/ ذرت / سبوس برنج و… بستگی به ذائقه خودتون داره5. ارتفاع این کیک زیاد نیست و دقیقا مثل تصویر هست. 6. از باز کردن در فر قبل از زمان ذکر شده خودداری شود. اطلاعات تغذیه کالری: 202 گرم چربی: 5.0 گرم چربی اشباع شده: 1.3 گرم چربی ترانس: 0.0 گرم کربوهیدرات ها: 39.0 گرم قند: 20.0 گرم سدیم: 24 میلی گرم فیبر: 3.0 گرم پروتئین: 4.6 گرم کلسترول: 0 میلی گرم امیدوارم خوشتون بیاد نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه