آموزش طرز تهیه کیک با رویه ژله ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۶۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
آب ولرم 1/3 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق سوپ خوری
نسکافه 1 بسته
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
مواد لازم
ژله آلبالو 1 بسته
خامه قنادی 500 گرم
طرز تهیه
1-لایه کیک:زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده.سفیده را با همزن زده تا فرم بگیرد سپس نصف شکر را اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا شکر در سفیده حل شود. (کنار می گذاریم)زرده را با نصف دیگر شکر و وانیل مخلوط کرده با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
2-نسکافه را در آب ولرم حل کرده و قاشق قاشق به زرده ها اضافه می کنیم.آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به تناوب به همراه سفیده به زرده ها اضافه می کنیم.همزن را کنار گذاشته مواد را با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.مواد را در قالب کمربندی شماره ۲۵ ریخته و در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.
3-لایه دوم و سوم:ژله را با یک لیوان آب گرم حل کرده سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه می کنیم.ژله را نصف کرده.نیم کیلو خامه با همزن زده تا فرم بگیرد سپس در نصف ژله ریخته و مخلوط می کنیم و روی کیک پخته شده و سرد شده ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.بعد از یک ساعت نصف ژله دیگر را روی لایه وسط ریخته و یک ساعت دیگر در یخچال قرار می دهیم و در انتها سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه