آموزش طرز تهیه کیک با بادام پرک و عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 4 تخم مرغ. 1 لیوان شکر. 1 بسته خامه(بجای کره). 2 لیوان آرد. وانیل. 1 بسته پکینگ پودر
برای روش: 100 گرم بادام پرک. 3 قاشق غذاخوری شکر. 4 قاشق غذاخوری عسل.
طرز تهیه
1 قاشق غذاخوری کره تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب بزنین، خامه رو اضافه کنین، مواد خشک روهم باهم الک کرده و اضافه کنین، در دمای 180 درجه بپزین.برای روش، در تابه ای(تفلون)، کره و بادام پرک هارو روی شعله کم تفت بدین،بعد شکر رو اضافه کنین، بعد از روی شعله بردارین و عسل رو اضافه کنین و مخلوط کنین، کیک رو قبل ازینکه سرخ بشه و وقتی کمی مونده بپزه، از فر دربیارین و بادام هارو پخش کنین روش و بزارین 5-10 دقیقه در فر بمونه.بعد از سرد شدن اگه خواستین، از وسط نصف کنین و 1 بسته dolgu kremasi که نوعی کرم حاضری هستش رو با 1 بسته kremsanti که پودر خامه فرم گیرنده حاضری هستش رو با 1 و نیم لیوان شیر هم بزنین و توش پخش کنین و بعد نصف دیگه کیک رو بزارین روش و بزارین سرد بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه