آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک باقلوا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

بادام پوست گرفته 1 پیمانه
کره ذوب شده 150 گرم
آرد 1 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
بیکینگ پودرد 1/4 قاشق چای خوری
هل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پیمانه

مواد لازم برای شربت :

شکر1/2 پیمانه
آب 1/8 پیمانه
گلاب 1/8 پیمانه
عسل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید. حالا بادام را پوست گرفته و با دستگاه غذاساز آن را خرد کنید.

2-تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی با همزن برقی هم زده، شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم به مواد فوق افزوده، هل و گلاب را نیز با این مواد مخلوط کنید.

3-در این مرحله آرد و بیکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید به مواد اضافه کنید و بادام را نیز داخل مواد ریخته و خوب با مواد فوق مخلوط کنید

4-کف قالب ها را چرب کرده و مایه کیک را در قالب ها بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه و سپس ۲۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

5-طرز تهیه شربت : ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.‌ حالا عسل را اضافه کنید و بعد از افزودن گلاب، ظرف را از روی حرارت بردارید و همان طور داغ روی کیک ها که کاملا سرد شده بریزید
طرز تهیه کیک باقلوا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی