آموزش طرز تهیه کیک باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بادام پوست گرفته 1 پیمانه
کره ذوب شده 150 گرم
آرد 1 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
بیکینگ پودرد 1/4 قاشق چای خوری
هل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پیمانه
مواد لازم برای شربت :
شکر1/2 پیمانه
آب 1/8 پیمانه
گلاب 1/8 پیمانه
عسل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. حالا بادام را پوست گرفته و با دستگاه غذاساز آن را خرد کنید.
2-تخممرغها را در ظرف مناسبی با همزن برقی هم زده، شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم به مواد فوق افزوده، هل و گلاب را نیز با این مواد مخلوط کنید.
3-در این مرحله آرد و بیکینگپودر را که از قبل با هم الک کردهاید به مواد اضافه کنید و بادام را نیز داخل مواد ریخته و خوب با مواد فوق مخلوط کنید
4-کف قالب ها را چرب کرده و مایه کیک را در قالب ها بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه و سپس ۲۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
5-طرز تهیه شربت : ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. حالا عسل را اضافه کنید و بعد از افزودن گلاب، ظرف را از روی حرارت بردارید و همان طور داغ روی کیک ها که کاملا سرد شده بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه