آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک باقلوای نارگیلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک باقلوای نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵د دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
پودر نارگیل 2 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
آرد 1 پیمانه
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-تخم مرغ هارا به همراه شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کاملاکشدار و سفید رنگ شود

2-وانیل را اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم

3-پودر نارگیل و روغن را به مواد اضافه کرده وبه قدری هم میزنیم تا پودر نارگیل کاملا مخلوط شود

4-در انتها آرد و بکینگ و پودر هل را سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم

5-مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا طلایی شود

6-بعد از پخت ۵ دقیقه به کیک استراحت داده و برش میدهیم

7-بنا بر ذائقه خود به آن مقدار کمی شربت (آب و شکر و گلاب)غلیظ اضافه میکنیم

سایر نکات

شربت باید کاملا خنک و کیک باید داغ باشد تا شربت را به خود جذب کند
برای دستور شربت به دستور پخت خاگینه گل نیلوفر که در پاپیون وجود دارد مراجعه کنید
طرز تهیه کیک باقلوای نارگیلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی