آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک باقلوا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

بادام یا پسته پودر شده 150 گرم
پودر نارگیل 50 گرم
شکر 100 گرم
آرد سفید 65 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
کره آب شده 2 قاشق سوپ خوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
بادام هندی یا مغزهای دیگر(برای تزئین) کمی

مواد لازم برای شربت:

شکر 100 گرم
آب 120 گرم
گلاب 5 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. برای درست کردن شربت، در یک تابه کوچک شکر، آب و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. وقتی جوش آمد، حرارت را زیاد کنید. بعد از ۳ دقیقه حرارت را خاموش کرده و شربت را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

2-مواد خشک شامل بادام یا پسته، شکر، پودرنارگیل، آرد، بیکینگ‌پودر و پودر هل را داخل کاسه مناسبی با هم مخلوط کنید. وسط آن را باز کرده و کره و تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بریزید. مواد را با همزن خوب بزنید تا یک دست شود. مایه حاصل را داخل قالب مناسبی به ابعاد ۲۰ در ۲۰ بریزید. در صورت تمایل می توانید داخل کیک مقداری بادام هندی یا مغزهای دیگر فرو کنید قالب را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بپزید.

3-مواد لازم برای زرینه را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه کیک پخت، زرینه را روی سطح کیک بمالید. شعله بالای فر را روشن کنید و بگذارید ۵-۴ دقیقه داخل فر بماند تا سطح کیک طلایی شود، سپس کیک را از فر خارج کرده و آن را به ابعاد دلخواه برش بزنید. شربت خنک شده را هم بریزید تا به خورد کیک برود. دقت کنید کیک داغ باشد و شربت سرد.
طرز تهیه کیک باقلوا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی