آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پای هلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پای هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای 8 نفر، یک پای 9 اینچی
1 بسته کراست پای(دو تا 9 اینچی) – 5-6 هلو بزرگ(حدود 4 پیمانه)(بنظر من میشه بجای هلو از سیب استفاده کنین، اگه ندارین) – 1/2 پیمانه شکر قهوه ای – شکر 4/1 پیمانه – 1/4 پیمانه آرد – 1/8 قاشق چایخوری نمک(اختیاری) – 2 قاشق چایخوری دارچین – 1 قاشق غذاخوری کره – 1 تخم مرغ زده شده – 1 قاشق غذاخوری شکر,برای روش

طرز تهیه

اولین کراست پای رو خوب به ظرف 9 اینچی فشار بدین. هلوهارو پوستشونو بکنین، به نازکی 1/2 اینچ، ببرین. شکر قهوه‌ای، شکر، آرد، نمک و دارچین رو قاطی کنین و به هلوها اضافه کنین و قاطی کنین تا هلوهارو بپوشونن.بعد زود هلوهارو بریزین روی کراست و روشون تکه های کره رو بزارین. اگه زود اینکارو نکنین،خیلی آبکی میشه. کراست دومی هم روی اینا بزارین و از گوشه ها فشار بدین و روش باچاقو خط بکشن ویا مثل عکس ببافین. با براش تخم مرغ زده شده رو روی پای بکشین، و روش شکر بپاشین، بعد پای رو 15 دقیقه در فریزر بزارین. بعد بمدت 10 دقیقه, سینی فر رو در فر گرم کنین که قبلا روشن کردین در دمای 220 درجه ، بعد پای رو توش بزارین بمدت 15 دقیقه بپزین، در طبقه پایین.بعد درجه فر رو به 190 درجه بیارین و برای 40 دقیقه بپزین پای رو. بعدش اگه دوس ندارین زیاد روش قهوه‌ای شه، روش کاغذ فویل بکشین به آرامی و بمدت 20-25 دقیقه دیگه هم بپزین تا آبش سفت تر و حبابدار بشه. قبل از سرو کردن بزارین سرد بشه
طرز تهیه پای هلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی