آموزش طرز تهیه پای هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای 8 نفر، یک پای 9 اینچی
1 بسته کراست پای(دو تا 9 اینچی) – 5-6 هلو بزرگ(حدود 4 پیمانه)(بنظر من میشه بجای هلو از سیب استفاده کنین، اگه ندارین) – 1/2 پیمانه شکر قهوه ای – شکر 4/1 پیمانه – 1/4 پیمانه آرد – 1/8 قاشق چایخوری نمک(اختیاری) – 2 قاشق چایخوری دارچین – 1 قاشق غذاخوری کره – 1 تخم مرغ زده شده – 1 قاشق غذاخوری شکر,برای روش
✏
طرز تهیه
اولین کراست پای رو خوب به ظرف 9 اینچی فشار بدین. هلوهارو پوستشونو بکنین، به نازکی 1/2 اینچ، ببرین. شکر قهوهای، شکر، آرد، نمک و دارچین رو قاطی کنین و به هلوها اضافه کنین و قاطی کنین تا هلوهارو بپوشونن.بعد زود هلوهارو بریزین روی کراست و روشون تکه های کره رو بزارین. اگه زود اینکارو نکنین،خیلی آبکی میشه. کراست دومی هم روی اینا بزارین و از گوشه ها فشار بدین و روش باچاقو خط بکشن ویا مثل عکس ببافین. با براش تخم مرغ زده شده رو روی پای بکشین، و روش شکر بپاشین، بعد پای رو 15 دقیقه در فریزر بزارین. بعد بمدت 10 دقیقه, سینی فر رو در فر گرم کنین که قبلا روشن کردین در دمای 220 درجه ، بعد پای رو توش بزارین بمدت 15 دقیقه بپزین، در طبقه پایین.بعد درجه فر رو به 190 درجه بیارین و برای 40 دقیقه بپزین پای رو. بعدش اگه دوس ندارین زیاد روش قهوهای شه، روش کاغذ فویل بکشین به آرامی و بمدت 20-25 دقیقه دیگه هم بپزین تا آبش سفت تر و حبابدار بشه. قبل از سرو کردن بزارین سرد بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه