آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بادامی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ……………………………. 250 گرم(یا مارگارین)
شکر …………………………… 250 گرم
وانیل …………………………… 1 قاشق چای خوری(اختیاری)
تخم مرغ ………………………… 4 عدد
آرد …………………………….. 250 گرم
پودر بادام ………………………. 250 گرم
شیر ……………………………. 125 میلی لیتر
بیکینگ پودر …………………….. 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا کره (یا مارگارین ) هم دما با اتاق را به همراه شکر در ظرفی ریخته و با همزن برقی، آنقدر هم می زنیم تا کره و شکر کاملا مخلوط شده و سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط کره، اضافه کرده و هر کدام را به مدت 30 ثانیه با همزن برقی میزنیم سپس تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و این کار را برای تمام تخم مرغ ها انجام می دهیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا رنگ مواد ، باز شود. در صورت تمایل به استفاده از وانیل ، آن را به همراه تخم مرغ ها به مواد اضافه می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را روی مواد، الک میکنیم سپس شیر و پودر بادام را نیز کم کم به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی به خورد هم برود.

خمیر را در قالب مورد نظر که کف آن را چرب کرده ایم، می ریزیم و قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که کیک کاملا پخت، از فر خارج می کنیم و بعد از این که خنک شد، از قالب خارج کرده و در صورت دلخواه، روی آن را با سس شکلات یا شکلات مذاب و پرک بادام، تزیین کرده و سرو می کنیم.

شیرینانه: در صورت تمایل می توانیم به جای کره از روغن نارگیل هم استفاده کنیم
طرز تهیه کیک بادامی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی