آموزش طرز تهیه کیک بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ……………………………. 250 گرم(یا مارگارین)
شکر …………………………… 250 گرم
وانیل …………………………… 1 قاشق چای خوری(اختیاری)
تخم مرغ ………………………… 4 عدد
آرد …………………………….. 250 گرم
پودر بادام ………………………. 250 گرم
شیر ……………………………. 125 میلی لیتر
بیکینگ پودر …………………….. 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا کره (یا مارگارین ) هم دما با اتاق را به همراه شکر در ظرفی ریخته و با همزن برقی، آنقدر هم می زنیم تا کره و شکر کاملا مخلوط شده و سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط کره، اضافه کرده و هر کدام را به مدت 30 ثانیه با همزن برقی میزنیم سپس تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و این کار را برای تمام تخم مرغ ها انجام می دهیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا رنگ مواد ، باز شود. در صورت تمایل به استفاده از وانیل ، آن را به همراه تخم مرغ ها به مواد اضافه می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را روی مواد، الک میکنیم سپس شیر و پودر بادام را نیز کم کم به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی به خورد هم برود.
خمیر را در قالب مورد نظر که کف آن را چرب کرده ایم، می ریزیم و قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که کیک کاملا پخت، از فر خارج می کنیم و بعد از این که خنک شد، از قالب خارج کرده و در صورت دلخواه، روی آن را با سس شکلات یا شکلات مذاب و پرک بادام، تزیین کرده و سرو می کنیم.
شیرینانه: در صورت تمایل می توانیم به جای کره از روغن نارگیل هم استفاده کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه