آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی با لایه مارشمالو و باترکریم توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک اسفنجی:
6 تخم مرغ بزرگ
150 گرم(3/4 پیمانه)شکر
1 قاشق چایخوری(5 میلی لیتر)وانیل
1 پیمانه(125 گرم)آرد
1 قاشق چایخوری(4 گرم)بکینگ پودر
–
برای لایه مارشمالو توت فرنگی:
1/2 پیمانه(118 میلی لیتر) آب سرد
2 قاشق چایخوری(6 گرم) ژلاتین آگار
3 سفیده تخم مرغ بزرگ
1/4 پیمانه(60 گرم) آب
1/4 پیمانه(60 گرم) پودر ژله با طعم توت فرنگی
2 پیمانه(400 گرم) شکر
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
رنگ قرمز خوراکی(اختیاری)
–
برای باتر کریم:
2 پیمانه(435 گرم) کره بی نمک
3 پیمانه(375 گرم) پودر شکر
1 قاشق چایخوری(5 میلی لیتر)اسانس توت فرنگی
–
برای گاناش شکلاتی:
1/2 پیمانه(118 میلی لیتر)خامه پرچرب
1 پیمانه(175 گرم) شکلات آب شده
طرز تهیه
برای پوره توت فرنگی:
3 پیمانه توت فرنگی شیرین
دوتا قالب 20 یا 22 سانتی متری رو آماده کنین و هر دوتاشم کاغذ روغنی بزارین.آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و در کاسه ای دیگه تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با سرعت بالای همزن حدود 5-7 دقیقه بزنین، در چند مرحله آرد رو به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین به آرامی،بعد مایع کیک رو به دو قسمت تقسیم کنین و داخل قالب ها بریزین.هر دو رو در فر گرم شده حدود 175 درجه، حدود 18-20 دقیقه بپزین تا روی کیک ها قهوهای طلایی شه.بعد از فر درآوردن، بزارین خوب سرد شه و بعد استفاده کنین وگرنه اگه زود استفاده نمیکنین، با یک حوله یا دستمال نم روشونو بپوشونین تا خشک نشن.
برای لایه مارشمالو توت فرنگی، باز هم دو تا قالب 20 یا 22 سانتی متری آماده کنین و با سلفون کاملا بپوشونین،1/4 پیمانه آب رو با پودر ژله توت فرنگی مخلوط کنین، بعد توی ماکروویو به مدت 15 ثانیه و یا بصورت بن ماری ،کاملا پودر ژله رو توی آب حل کنین، سپس در یک قابلمه کوچک، 1/2 پیمانه آب رو با ژلاتین مخلوط کنین و حدود 3 دقیقه بزارین روی شعله متوسط تا ژلاتین خوب حل شه، به آرامی 2 پیمانه شکر رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا کاملا حل شه، بعد اونقدر بزارین روی شعله متوسط بمونه تا به نقطه جوش برسه، بعد دیگه هم نزنین و بزارین 3 دقیقه اونجوری بجوشه، در این حین، در کاسه ای دیگه، سفیده های تخم مرغ رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا وقتی کاسه رو خم میکنین از کاسه نریزه.سپس مخلوط آب و ژلاتین رو از روی شعله بردارین و آرام آرام با هم زدن، سفیده هارو بهش اضافه کنین و حدود یک دقیقه بزنین، بعد مخلوط آب و ژله توت فرنگی رو اضافه کنین و بعد آب لیمو و رنگ خوراکی رو اضافه کنین و با سرعت بالای همزن حدود پنج الی هشت دقیقه بزنین، بعد که دیدین داره سفت میشه، زود مارشمالو رو داخل قالب ها بمالین و با لیسک روشونو صاف کنین چون زود سفت میشن.کلفتی مارشمالو ها حدود دو و نیم الی سه سانتیمتر میشه.روشون پودر شکر الک کنین و حداقل یک ساعت بزارین یخچال بمونه و یا حتی یک شب.
برای باترکریم، کره رو اونقدر بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، بعد پودر شکر و اسانس رو اضافه کنین، (خواستین مقداری هم رنگ خوراکی اضافه کنین) و خوب بزنین تا پفی شه.
توت فرنگی هارو داخل یک کاسه بریزین و با چنگال و یا هرچیزی لهشون کنین.
حالا همه چی آمادس، کیکهای اسفنجی رو به دو قسمت تقسیم کنین تا چهار لایه کیک داشته باشن.
یکی از لایه های کیک رو بزارین در ظرف و پوره توت فرنگی رو روش بمالین، بعد لایه مارشمالو رو روش برگردونین، بعد باترکریم روش بمالین، و بعد دوباره، کیک، پوره توت فرنگی و مارشمالو و در آخر کیک رو با باترکریم بپوشونین و سی دقیقه در یخچال بزارین.
حالا فقط موند تهیه گاناشخامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، بعد شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا حل شن و مخلوط شن و بعد بزارین تا سرد شه قبل از استفاده.گاناش رو روی کیک بریزین و تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه