آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اسفناج بهمراه کرم لیمویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج بهمراه کرم لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای قالب 24 سانتیمتری
450 گرم اسفناج
1 و 1/3 پیمانه شکر
4 تخم مرغ بزرگ
1 و 1/3 پیمانه روغن مایع(1 پیمانه هم بزنین عیبی نداره، تا ضرر نکنه)
2ونیم پیمانه آرد
3 قاشق چایخوری بکینگ پودر
وانیل
1 پنس نمک

برای کرم لیمویی:
400 میلی لیتر خامه قنادی که یخش باز شده
1 بسته پودر ژله لیمو
200 میلی لیتر آب جوش

طرز تهیه

آب رو بجوشونین و اسفناج های بدون ساقه و شسته شده رو داخل آب جوش چند دقیقه نگه دارین تا بپزن (بلانچ) و دربیارین و بزارین سرد شن و آبشو بره.
تخم مرغ هارو با شکر بزنین تا پفی و سبک شه و به آرامی روغن رو اضافه کنید و بزنین، وانیل رو اضافه کنید و بزنین. حالا آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین و به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. سپس اسفناج رو که پوره کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین به آرامی. در فر گرم شده 180 درجه، با حرارت از بالا و پایین، حدود 1 ساعت بپزین، بهتره بعد از 50 دقیقه تست کنین با خلال چوبی.
وقتی کیک رو درآوردین، 10 دقصبر کنین بعد از قالب دربیارین، و بزارین کاملا سرد شه.سپس روی کیکو با چاقوی تیز ببرین.حدودا نصف یا کمی بیشتر، قراره در خرد کن، خرد کنین.
حالا کیک رو داخل یک قالب کمربندی که کاغذ روغنی گذاشتین، جا بدین.
برای کرم، ژله رو در 200 میلی لیتر آب جوش بریزید و مخلوط کنین بعد بزارین سرد شه کاملا،بعد بزارین یخچال تا شروع کنه به سفت شدن، در این حین خامه رو با همزن بزنین تا فرم بگیره، بعد ژله که کاملا سفت نشده و نرمه ولی آبکی نیس رو اضافه کنید و سریع هم بزنین. کرم رو روی کیک ریخته و خرده های کیکو روش بریزین و کمی فشار بدین، بعد بزارین یخچال بعد تزیین کنید و سرو کنین
طرز تهیه کیک اسفناج بهمراه کرم لیمویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی