آموزش طرز تهیه مرغ بوربن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ بوربن
۱ کیلوگرم سینه مرغ، بدون استخوان
یک تا دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ حبه سیر خورد شده
یک چهارم قاشق چایی خوری زنجبیل
سه چهارم قاشق چایی خوری فلفل قرمز پودر شده
یک چهارم لیوان آب سیب
یک سوم لیوان شکر قهوهای
۲ قاشق غذا خوری سس کچاپ (
۱ قاشق غذا خوری سرکه سیب
یک دوم لیوان آب
یک سوم لیوان سس سویا
طرز تهیه مرغ بوربن
روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. تکههای مرغ را درون تابه بریزید و آن را خوب تفت دهید تا رنگ آن کاملا تغییر کند. سپس مرغها را از تابه خارج کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
سایر مواد را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا موادتان خوب با هم مخلوط شوند.
سپس مرغها را دوباره به تابه و سایر مواد اضافه کنید و کمی حرارت را زیاد کنید تا مایع جوش بخورد.
بعد از اینکه مایع جوشید حرارت گاز را کم کنید و مواد را به مدت ۲۰ دقیقه حین اینکه روی حرارت است مدام هم بزنید.
مرغ و مایع آن را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید. این غذا را با برنج داغ سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه