آموزش طرز تهیه کیک ارده و کنجد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ارده: 200 گرم (2 قاشق چای خوری)
کنجد: 5 قاشق سوپ خوری (2 قاشق چای خوری)
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 300 گرم
وانیل: 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون: 190 میلی لیتر
آب پرتقال: 240 میلی لیتر
آرد: 280 گرم
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1. کف قالب میان تهی را توسط قلمو با 2 قاشق چای خوری ارده کاملا کاور کنید، سپس دو قاشق چای خوری از کنجد را کف قالب بپاشید، شکر و تخم مرغ ها وانیل را توسط همزن برقی می زنیم تا مواد یکدست شوند.
2. کم کم و آهسته آهسته روغن زیتون را به مواد اضافه کنید، سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
3. در این مرحله ارده را اضافه کرده، سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید، در نهایت کنجد را به سایر مواد اضافه کنید. مایه کیک را درون قالب ریخته، دمای فر را روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت تقریبی 50 تا 60 دقیقه درون فر قرار دهید.
4. بعد از اطمینان از پخت، قالب را خارج کرده اجازه دهید تا خنک شود و سپس از قالب برگردانید. در صورت تمایل می توانید در نهایت مجددا مقداری کنجد تست شده روی کیک بپاشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه