طرز تهیه کیک اخوند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
- 4 تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- نصف لیوان شیر
- 1 بسته بکینگ پودر(یا کمتر)
- 1 بسته وانیل(یا کمتر)
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1،5 لیوان آرد
برای کرم:
- 3 لیوان شیر
- 1،5 قاشق غذاخوری پر آرد
- 1 قاشق غذاخوری پر نشاسته
- نصف لیوان پودر شکر
- 1 زرده تخم مرغ
- 1 بسته وانیل(یا کمتر)
برای روش:
- 100 گرم شکلات(هر نوع که دوس دارین)
- 100 میلی لیتر خامه برای اطرافش
آموزش تهیه کیک اخوند :
پودر نارگیل و تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم تا پفی بشه بعد بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم و کمی دیگه مخلوط میکنیم. در دمای 160-180 درجه می پزیم. برای کرم هم همه مواد رو میپزیم. بعد از اینکه کیک سرد شد، با دقت با قالب دایره کیکمون رو میبریم و روش 1 قاشق از کرم رو میزاریم و بعد یک کیک دیگه روش میزاریم، بعد به اطرافشم کرم میزنیم و به پودر نارگیل میخابونیم تا مثل شکل بشه و بقیه کیک هارو هم همینجوری میکنیم. برای روش، 100 میلی لیتر خامه رو تا نکته جوش گرم میکنیم و شکلات هارو اضافه میکنیم تا حل بشن. بعد روی کیک ها هر کدومش 1 قاشق از سس شکلاتی رو پخش میکنیم و میزاریم 2-3 ساعت استراحت کنه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه