آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ابر و باد اناری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ابر و باد اناری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک 100 میلی و یا 84 گرم)
1 استکان شیر(100میلی و یا 100 گرم)
1 استکان کره نرم شده(100 میلی حدود 90 گرم)
1 استکان روغن مایع(100 میلی، 80 گرم)
3 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 استکان آب انار(در غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید و از صافی رد کنید)
1 قاشق مرباخوری نشاسته

طرز تهیه

تخم مرغ ها و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. ماست ، شیر ، کره ، روغن مایع و آرد را به ترتیب اضافه کرده هم بزنید. در آخر بکینگ پودر و وانیل را در حالیکه الک میکنید به مایه کیک اضافه کرده هم بزنید. نشاسته را در آب انار ریخته هم بزنید مایه کیک را دو قسمت کنید و به یکی مخلوط آب انار را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده به ترتیب کمی مایه ساده و کمی مایه اناری بریزید و تا وقتی که مایه کیک تمام شود ادامه دهید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید(20 دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس پخت کیک را با خلال چوبی تست کنید)بعد از خنک شدن با شکلات آب شده به روش بنماری و انار تزیین کنید
طرز تهیه کیک ابر و باد اناری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی