آموزش طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پختن کوکی کره بادام زمینی یکی از راههایی است که میتوانید از مزایای کره بادام زمینی بهرهمند شوید. تهیه این کوکیهای بادام زمینی با آرد بادام کمک میکند که کوکیهای سالمتری داشته باشید زیرا آنها فاقد گلوتن، چربی و قند فراوان هستند. ما پیشنهاد میکنیم تا برای سالم ماندن این کوکی چیپس شکلات به آن اضافه نکنید ولی باز هم این مسئله به انتخاب شما بستگی دارد.
مواد لازم:
نصف فنجان کرم کره بادام زمینی
یک سوم فنجان آرد بادام
یک چهارم قاشق چایی خوری نشاسته
یک چهارم فنجان عسل
نصف قاشق چایی خوری وانیل
۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا فر گرم شود و تمام نقاط آن هم دما شوند.
یک کاسه سایز متوسط انتخاب کنید و تمام موادتان را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
هر بار مقداری از موادتان را بردارید و با دست آن را به شکل توپ در آورید و سپس آنها را روی سینی فرتان قرار دهید.
قبل از اینکه کوکیها را روی سینی فر قرار دهید، روی آن را با ورق روغنی بپوشانید یا به میزان بسیار کمی روغن آن را آغشته کنید.
بعد از چیدن روی کوکیها را کمی فشار دهید تا از حالت کرهای شکل خارج شوند و روی سینی پهن شوند ولی حواستان باشد که خیلی نازک نشوند.
میتوانید با چنگال این کار را انجام دهید تا روی آن طرح راه راه به وجود آید.
سینی را درون فر قرار دهید و حدود ۷ تا ۹ دقیقه به کوکیها فرصت دهید تا پخته شوند.
بعد از اینکه کوکیها پخته شدند همانطور که درون سینی فر هستند اجازه دهید تا کاملا خنک شوند سپس آنها را از روی سینی بردارید و به ظرف سروتان منتقل کنید و نوش جان بفرمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه