آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کوکی های مربایی شکلات و پسته

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کوکی های مربایی شکلات و پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره: 30 گرم
عسل: 115 گرم
آرد: 150 گرم
بیکینگ سودا: یک دوم قاشق چای خوری
پودر زنجفیل: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر کاکائو: یک قاشق چای خوری
شیر: یک قاشق سوپ خوری
مخلوط پوست پرتقال و لیمو (رنده شده): 2 قاشق سوپ خوری
مربای تمشک: یک چهارم پیمانه
شکلات (ذوب شده): 100 گرم
پسته (خردشده): به مقدار لازم

طرز تهیه

کره و عسل را در تابه کوچکی روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شده و با عسل ترکیب شود. اجازه دهید خنک شود.
سپس مواد خشک، شیر و پوست های لیمو و پرتقال را اضافه کرده و خمیر نرم و یکدستی بدست آورید.
خمیر را در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 8 میلیمتر باز کرده و با کاتر گرد به قطر 3 سانتیمتر برش زده و با فاصله کمی از هم در سینی بچینید.
اینک با وسیله ای مانند سمبه یا چوب ساق عروس وسط هر یک از کوکی ها را کمی گود کرده و این حفره را با مربا پر کنید.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن سر هر کوکی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و سپس در پسته های خردشده بزنید و در ظرف بچینید.
طرز تهیه کوکی های مربایی شکلات و پسته

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی