آموزش طرز تهیه کوکی میکری مغزدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
آرد 1.5 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
نوتلا به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
2-روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید.سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
3-مواد را دو قسمت کنید.به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.صفحات دستگاه ساندویچ ساز را با برس چرب کنید و برای ۸ دقیقه دستگاه را گرم کنید.
4-سپس داخل هر خانه دستگاه ۱ ق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز ۱ ق نوتلا قرار دهید و دوباره ۱ ق از مواد روی آن بریزید و صاف کنید.
5-در صورت تمایل برای طرح دار کردن کوکی مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید و درب دستگاه را بسته و برای ۵ تا ۶ دقیقه اجازه دهید بپزند.سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.
سایر نکات
هربار صفحات را چرب کنید و مواد را بریزید.
این کوکی نسبتا کم شیرین است.
دقت کنید خانه های دستگاه را بیش از حد پر نکنید تا شیرینی به خوبی پف کند و خمیر نشود.
بعد از پخت روی توری قرار دهید تا خنک شود و حالت خیس و خمیری به خود نگیرد.
میتوانید پودر کاکائو را حذف کنید و از انواع طعم دهنده و اسانس و رنگ مثل هل یا دارچین یا…. استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه