آموزش طرز تهیه کباب مخصوص گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت فیله یا راسته گوساله 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رب انار یا هر رب ترشی 1 قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی 1/2 عدد
کیوی کوچک 1 عدد
سماق 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در ابتدا گوشتها رو به اندازه دلخواه خوردش میکنیم و میشوریم.
2-در این مرحله پیاز رو رنده میکنیم،بعد کیوی و گوجه فرنگی رو رنده میکنیم و به همراه رب انار و فلفل و سماق با گوشت خوب مخلوط میکنیم.
3-مخلوط گوشت و مواد حداقل دو ساعت باید بمونه تا گوشتمون خوش طعم بشه.
4-البته هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هم میشه و بعد چند ساعت قبل سیخ کشیدن نمک رو هم به گوشت اضافه کرده و هم زده و بعد به سیخ میکشیم و روی منقل یا کباب پز کبابمون رو آماده میکنیم.
5-کباب خوشمزه ما به همراه برنج،زیتون ساده یا پرورده،باقالی خام خیس خورده،اشپل ماهی،کره،سماق،مغز گردو،گوجه کبابی و ریحان تازه و نارنج یا لیمو ترش،پیاز و خیار سرو میشه که فوق العادست. نوش جونتون.
سایر نکات
نمک رو برای جلوگیری از سفت کردن گوشت در آخر استفاده میشه.
در گیلان اکثرا کباب با گوشت گاو و گوساله هستش.
رب انار ،کیوی،فلفل، گوجه و پیاز هم روی بافت و هم طعم گوشت تاثیر خیلی عالی ای داره.
حتما کنار این کباب گوجه کبابی هم بزارین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه