آموزش طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق؛ سرشار از ویتامین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
جوی دوسر: 250 گرم
آرد: 200 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
کره: 250 گرم
شکر: یک دوم پیمانه
شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
چیپس شکلات سفید: یک و یک دوم پیمانه
فندق (خرد شده): 2 پیمانه
طرز تهیه
جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه